Over ons

Ik ben Belinda Smink, moeder van 4 kids, een zoon van 16, een dochter van 14 en twee dochters van 10. Toen onze tweeling aan de tripp trapp stoelen toe waren (onze oudsten hadden hem toen nog in gebruik) heb ik nieuwe kussentjes gemaakt van fluwelen stof. Het zag er prachtig uit maar was absoluut niet praktisch. Elke keer weer de stoelen uit elkaar als ze gewassen moesten worden. Nog met tafelzeil geprobeerd maar dat was niet sterk genoeg.

Toen ontdekte ik de geplastificeerde stof. Geweldig! Sterk, goed te verwerken en bovenal gemakkelijk schoon te maken. Vochtig doekje erover en klaar. Mensen in mijn omgeving waren ook enthousiast en ik kreeg regelmatig een verzoek voor hen ook zo'n setje te maken.

Mijn man vond het wel leuk een website te maken en zo ontstond Regenboogdesign. Omdat ik graag creatief bezig ben met de naaimachine en verschillende verzoeken kreeg voor andere artikelen, kwamen er steeds meer dingen op de website te staan. De geplastificeerde stof bleek ook ideaal voor tassen en zeker voor luiertassen.

© 2017 - 2021 Regenboogdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel